Александра се већ неко време бави продајом ствари на свом Инстаграм профилу. Пре је поставила чизме у вредности од 150 евра, а сада је на сторију понудила лажне наочаре познатог бренда којима је поставила цену од 170 евра. 

- Моје даме, ово су последње наочаре које су ми остале. Једне једине. Имала сам и црне и браон ове наочаре, које су пре свега преквалитетне. Оно што их издваја од свих осталих је то што су оне идентичне оригиналу. Сваки циркон који треба да буде округао је округао, који треба да буде коцкаст је коцкаст. Квалитет је идентичан. Буквално можете да их однесете у оптику и рећи ће вам да су оригинал. Тако да последњи пар ових наочара стаје 170 евра, па кога занима, нек се јави - без блама је изјавила Суботићка на Инстаграму.

 

 

Суботићева је недвно ишла да види филере из усана који су јој иначе нарушили како је изјавила природну лепоту. Осим тога, решила је да се подвргне бразилском подизању задњице. 

- Радили смо анализе, све смо урадили шта је потребно да бих ушла у тоталну анестезију. Пријало ми је то што сам морала да добијем које кило да бих могла ово да урадим што сам планирала. Овај доктор је мени оперисао и нос и груди. Чекам да ме преместе у собу. После операције ће ме преместити у апартман. Прија ми моменат у болници - изјавила је и снимала се после буђења из анастезије: 

 

 

- Када сам се пробудила из анестезије то је било мало стресно. Све ме је болело, кукала сам, доктор ме је држао за руку и сестре. Радили смо бразилско подизање гузе. Видећемо како ће то да испадне на крају - рекла је Александра на свом Јутјуб каналу.

БОНУС ВИДЕО: