Милица, која је на претходном албуму с њим имала дует "Шећеру", у фебруару је изјавила да је с њим у добрим односима, али да је растужује и да она лично не би волела да овај музичар крене странпутицом због великог броја сарадњи са другим певачима. Како и Теодора снима дует с њим, она је сада прокоментарисала тај Миличин коментар.

- Само могу да кажем да је Албино некоме урадио нешто што је најбоље, то је довољно. Ко разуме, схватиће. Једна јако добра песма, јако добар дует. Када би мени неко направио тако добру песму, ја бих само имала речи хвале до краја свог живота - рекла је недавно Џехва.

Ипак, према нашим сазнањима, ова изјава се није допала Милици, јер је управо она помогла колегиници која је била у проблему пред новогодишњи наступ у Београду испред Народне скупштине.

Како сазнајемо, Милица је том приликом употребила све своје контакте како би из Ниша стигао један од костима који је био неопходан Џехверовићевој за шоу. Иако је и сама била у обавезама због свог наступа у Београду, Милица се посветила томе да Теодора добије костим. Она је чак и послала свог возача да јој гардеробу донесе на кућну адресу.

Фото:АТА имагес

 

Ми смо искористили промоцију Миличиног новог албума "Лав" и замолили је да прокоментарише наша сазнања.

- Истина је. Чула сам ту њену изјаву. Не знам зашто се људи касније надовезују на моје изјаве које изокрену у тотално другачији контекст од онога што ја кажем. Искрено, волела бих, онако људски, да је у питању Теодорина несмотрена изјава. Што није, на пример, рекла: "Знате како, ја немам коментар. То нису моја посла и ја немам шта то да коментаришем. Та Милица је према мени била фер 31. децембра, када сам наступала испред Скупштине. Донела ми је костим из Ниша и није ми га оставила негде на клупи у парку или у кафићу, већ га је по свом возачу послала на моју кућну адресу и пожелела ми срећну Нову годину. Знате, та Милица је човек" - рекла нам је Павловићка, а из њеног одговора се може наслутити да ју је Теодора својом изјавом повредила.


(Курир.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".