- Младић је у тренутку рафалног напада налазио испред кола, тачније је излазио из њих и кренуо да улази у кућу када је непознати егзекутор маскиран у достављача на мотору испалио кишу метака на њега - каже саговорник "Курира" и додаје:

- Сумња се да га је убица маскиран пратио целу руту и када је жртва дошла на одредиште, тачније испред своје куће, која се налази у слепој улици у земунском насељу, "достављач" се убрзо зауставио.

Како даље наводи саговорник, сачекао је жртву да изађе из кола. - Милан Ј. је изашао из кола марке "мерцедес" и када је закорачио на улицу "достављач" је већ био спреман. Извадио је пиштољ и почео да га решета - каже саговорник и додаје:

Фото: З. У.

 

- Младић је почео да пада поред кола, држао се за стомак, а крв је лила на све стране. Егзекутор је након брзе рафалне паљбе побегао у непознатом правцу и за њим је потрага и даље у току, а на снази је акција "Вихор".

Према речима комшија убијеног, младић је био у затвору и проблематичан је.

Фото: З. У.

 

- Његова породица је фина, али он је проблематичан од раније, био је и у затвору и то због дроге, тако се причало - кажу станари ове земунске улице.

Комшије кажу да су неки од њих чули пуцање.

- Комшија је чуо како нешто пуца непрестано и није ни сумњао да је то стварно пуцњава. Изашао је напоље и видео га како лежи. Грабио га је заједно ваљда са неким од његових и возио у болницу, али је како смо чули тамо убрзо преминуо - каже комшија и додаје:

- Нико од нас не зна зашто је убијен, али помиње се нека дрога. Оно што је страшно јесте да је требало да се ускоро жени и спремали су свадбу. Како даље наводе наши саговорници убијени је био навијач.

- Имао је проблема са дрогом и био је нечији навијач, али не знам чији. Није правио овде проблеме и заиста не знам из ког разлога је овако брутално убијен - каже један од комшија и додаје да је породица убијеног веома сломљена због тога, а да Миланов отац трагичну вест примио у Црној Гори где ради.

Породица има фирму за столарију, а мајка убијеног је васпитачица.