Према речима извора Курира, Виши суд у Смедереву је јуче обавештен о овоме.

- У. Б. је био на психијатријском вештачењу у Централном затвору у Београду, али пошто се та процедура завршила, враћен је у притворску ћелију у Смедереву коју по закону дели са цимером. Наиме, по повратку, У. Б. је наводно у ћелији након кратке свађе насрнуо на свог цимера - каже наш саговорник и додаје:

- У. Б. је изударао песницама цимера и све је кратко трајало, свега неких 30 секунди, а онда је упала затворска стража и раздвојила их.

Како пише Курир, У. Б. је наводно сметало то што његов цимер хрче док спава.

Како даље наводи Куриров обавештен извор, масовни убица није имао никакве повреде на себи.

Фото: МУП, Јутјуб принтскрин/МУП

 

- Када је у ћелију упала стража видела је како У. Б. песничи цимера који је потом био сав црвен и имао је модрицу на оку. У. Б. је изведен из ћелије, док је претучени послат код лекара где му је констатована лака телесна повреда - каже извор.

Како даље сазнајемо, судија за претходни поступак Вишег суда у Смедереву, који му је и одредио притвор, обавештен је и о овом догађају.

- У питању је дисциплински преступ. Пошто нема елемената кривичног дела, судија је обавештен о овом догађају - објашњава извор за Курир.

Подсетимо, У. Б. је кобног 4. маја из своје куће у Шепшину отишао до села Мало Орашје где се зауставио код споменика где су млади роштиљали и дружили се поводом ђурђевданског уранка, и ту је изашао из кола, узео калашњиков и почео да решета по тинејџерима. Нажалост, тада је убио пет младића, а неколико њих рани, свој крвави пир наставља ка селу Дубоне где код школе пуца на окупљене који седе на клупи и убија троје, а рањава неколико њих. У. Б. затим бежи колима земљаним путем, али пошто се заглавио у блату, бежи пешке све до једне куће где краде кола од домаћина и вози се до наплатне рампе Мали Пожаревац где зауставља такси у ком је путница, који га вози до села надомак Крагујевца где је потом сутрадан у ухапшен у кокошињцу свог ујака.

БОНУС ВИДЕО:

ТРИ БЕЛА КОВЧЕГА: Дубона се опрашта од своје деце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".