Да би све било уверљиво гледаоцима који прате филм, интимне сцене се вежбају унапред и у посебним условима. Није онако како смо замишљали. 

- Тамо се то учи, али ја нисам био нешто добар, јер сам увек избегавао да се пољубим на сцени. Чак и када је лепа девојка, генерално то избегавам, имам осећај као да нарушавам неку или нечију интиму, а то је већ мој проблем. Та глумица је свакако и девојка, па ако се љуби са неким ко јој се не свиђа, на то гледам као на неки атак. На факултету се то учи, и то се зове "Пољубац као поступак у радњи". Тамо те професори уче да је тај поступак једнак стављању руке на сто. Додуше, ја сам све четири године академије избегавао те сцене, па ме професорка гледала као неког силеџију, па ми је и такве улоге давала - започео је Раде Ћосић, па наставио:

- Углавном, када се снимају интимне сцене, то је као кореографија, односно унапред се припреми. Мушкарци носе одређени доњи веш који блокира било какву могућност да се девојка осећа угроженом, а и она користи посебан доњи веш, самим тим не постоји могућност физичког контакта. Тако да нема никаквог контакта, осим уколико глумци не кажу да они то желе из било којих разлога. Тако да од интимних сцена, нема никакве интиме. Постоје разне приче, а више легенде, о томе шта се догађало у нашој кинематографији, али о томе следећи пут.

Глумица Ивана Дудић је такође једном приликом испричала како је изгледало када је она снимала интимне сцене са колегом: 

- Имали смо такав лав-хејт рилејшншип приватно, где се 5 минута волимо па се 5 минута не волимо. Пречудан однос, али баш када смо снимали ту озбиљну експлицитну сцену и пуну страсти, на ливади под месечином, ја мислим да нас двоје тада нисмо разговарали", рекла је раније Ивана Дудић и додала:

- Није то да вас ставе у собу, упале камере и ви као радите шта хоћете. Не, то се тако не ради. То је нас четворо и јако је непријатно. Ту је сниматељ са камером испред нас, редитељ иза њега и гардероберка која чека да нас замота јер је напољу минус. Само ту чујеш редитеља 'хајде ухвати га', 'ајде, повуци је' и тако даље. Јако непријатно, није све тако страсно како је заправо, већ је све веома добро измонтирано.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: