Како смо раније извешатвали за девојчицу из Миријева, коју је отац држао заточену у стану, пронађена је хранитељска породица у коју ће бити смештена након лечења, а пред судом је покренут поступак лишавања родитељског права оба родитеља детета.

Полиција је девојчицу (8) нашла закључану у стану у Миријеву 27. марта, а отац је сутрадан ухапшен. Девојчица није била уписана у школу, била је потпуно невидљива за систем.

Јавност је остала шокирана после сазнања да је Урош Пашајлић годинама држао заточену у стану своју ћерку, коју је полиција пронашла неухрањену, истраумирану у кади, када је упала у стан на Звездари.

За све се сазнало када је Пашајлића пријавила његова партнерка полицији, која је такође трпела насиље, али успела да побегне из стана. Девојчицу је нашла полицајка која је у једном тренутку описала за медије са каквим се ужасом срела док је улазила у стан.

Фото: Новости

 

- Било је мрачно. А када смо ушли у купатило из каде је извирила девојчица, била је јако мршава, једва је седела - рекла је полицајка која је буквално спасила живот двојчици. 

Још је у породилишту (2015) пријављено да се родитељи о детету не брину адекватно.

У току истраге испитана је и мајка девојчице.

Мајка девојчице која је нађена у кади, Н. Т. рекла је да није виђала Лану јер јој је Урош то стално бранио и говорио јој да има све што јој треба за живот.

БОНУС ВИДЕО:

Џонића одводе на изрицање пресуде

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".