Слађана Милошевић пре три месеца хитно је хоспитализована због лошег здравственог стања јер пати од аутоимуне болести у својој 67. години живота.

Она је убрзо потом решила да напусти болницу на своју одговорност иако се лоше осећала. Како је сама то описала, Слађана је боса "побегла" из здравствене установе "јер није" могла слободно да се креће.

- Управо сам успела да изађем из болнице после шест дана ружног злостављања и забране кретања, што је моје уставно право. Лекари су правили договоре, да се остане у болници да се промени режим који они предлажу, али то нису учинили. Натерана сам да користим једну просторију. Немам чарапе ни ципеле на себи. То је све тако направљено, а који је циљ њихов не знам. Јако бих волела да знам шта се дешава иза свега тога јер не дозволити пацијенту да оде до тоалата да изађе на врата просторије је превише одузимања слободе. Не знам који би био разлог, али није ми први пут да се налазим у истој ситуацији - тврдила је тад певачица.

Она је сада на свом Фејсбуку објавила своју фотографију, којом је изненадила све. Слађана се сликала у огледалу са рашчупаном косом и без трунке шминке, што ју је довело до непрепознатљивости, будући да је Слађана у јавности увек сређена, у необичним костимима, и шик фризурама.

Фото: Новости, В. Данилов, Фејсбук/Aleksandra Sladjana Milosevic

 

 

- Волим све без шминке, али са ногама - написала је она у објави.

Многи су приметили да је Милошевићева драстично смршала.

Слађана је испричала да пати од од аутоимуне болести Сјоргенов синдром - које је хронично, запаљенско, реуматоидно обољење које се испољава сувим оком и сувим устима.

Слађани Милошевић је 2021. године је изненада позлило након чега је хитно хоспитализована. Она је тада имала унутрашње крварење, а како јој се тада стање нагло погоршало, лекари су одлучили да је задрже на болничком лечењу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тренутак здравствене кризе сам, по мишљењу других, чудно доживела, али добро је што сам имала такав став. Примила сам то без панике, иако је било критично. Сматрала сам то неком врстом чишћења. Пошто немамо добре механизме чишћења, осим ако се тиме не бавимо, негативни материјал се нагомила и експлодира, на више начина - рекла је тада Слађана за "Глорију“ и истакла да је оно што је доживела највероватније реакција организма не све што јој се тада дешавало.

- Нажалост, рођењем сам сврстана у категорију људи који имају нежно здравље, како се то некад говорило. Навикла сам да се појављују проблеми, које решавам брзо и ефикасно. Последњи боравак у болници трајао је двадесетак дана. Погоршање је настало нагло и неочекивано. Не знам шта се десило са мојим организмом, вероватно је дошло до фазе "пренапрегнутости материјала", због свега што се у мом животу догађа, и једноставно је одреаговао на месту најмањег отпора, односно тамо где сам најслабија - рекла је Слађана својевремено.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: