Снимак двеју срна које скакућу и трчкарају по поплављеном пољу у Футогу постао је виралан на друштвеним мрежама, а објављен је на ТикТок и налогу нсузиво.рс.

Како се види на снимку који је настао из аутомобила који је туда пролазио, а њихово галопирање многима личи на неку филмску сцену.

Опис снимка је скроман - стоји само поменута локација на којој је настао, а коментари корисника друштвених мрежа само се нижу.

Било је оних који сматрају да су срне преплашене и да покушавају да нађу излаз из воде, а издвојили су се и они који су их видели другачије.

 

 

"Па што их уплаши, само што нису изашли", "Нису срећне, беже од непогода из својих станишта, многе ће се утопити можда и мислите на младунче како да га преведе преко воде", "Хтеле су да пређу, ауто их је уплашио", могли су се видети коментари, а онда се издвојио и један који је овај призор другачије протумачио.

"Невероватно је како сви другачије виде. Моја прва помисао је да су разиграни, не делују ми да су уплашени и неснађени, него баш као да се играју. Мени су измамили осмех... Онда уђем у коментар и видим колико је заиста лепота у оку посматрача. Тачно је да не постоји догађај него како ми видимо све и какав му значај и опис дајемо. Истина је да није живот оно сто се догађа него оно како ми то видимо. По ко зна који пут се уверавам у то", био је један од коментара, а неколико њих их је из шале назвало "футошким делфинима".

Осим позитивне реакције ове суграђанке, њихов призор наишао је на одушевљење великог броја грађана.

БОНУС ВИДЕО: