Књижевница је том приликом открила како јој је током живота недостајало самопоуздања и да се после сваког новинарског интервјуа мењала и увек је била самокритична: 

- Та реченица се појављује пред крај књиге. Сад могу да вам набројим бар 100 људи који су обележили мој живот и које је вредело срести. После сваког интервјуа сам се мењала, постајала боља, мудрија и спокојнија. Ја више бришем, него што пишем и сваки свој роман интезивно пишем 9, 10, месеци и трудим се да оправдам поверење својим читатељки, али и гледалаца. Сигурна сма да ће једног дана сви романи бити екранизовани. Никада ме неко самопоуздање није красило, ни као новинара, ни као писца, ни као жени, ни као мајку. Ја сам увек била критична према себи, спетљана и стидљива. Мислим да сам сада стварно написала одличан роман - рекла је Весна, па открила како ће провести ово лето:

Фото: АТА имагес

 

- Ићи ћу по плажима и тражити љубав свог живота. Ја се и даље надам да ћу ја њега срести и рећи му "Само је тебе вредело срести". Шалим се - рекла је Весна кроз осмех.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: