- Уз мене иду само најбоље баје. Ја сам имала мало трагичну судбину. Кад су пријатељи у питању изгубила сам их доста, као и велику љубав - почела је Јована и наставила:

- Он је био странац. Био је старији и јако моћан човек. Окретао ме је 60 пута у минуту и био веома љубоморан! Ја нисам желела да будем са њим на почетку зато што је старији, али био је упоран. Рекало ми је: "Ако ми се не јавиш на телефон и не одемо на дејт, ја ћу доћи испред твог стана колима и трубити док не сиђеш".

Човек који ће касније постати њена највећа љубав није одустајао.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Недуго после тога, једне ноћи око 11 сати, сестра ми је рекла: "Ко је овај манијак што труби, пробуди цело Миријево." Живела сам тада на Миријеву. То је био он. Рекао је : Јесам ли ти рекао ако се не јавиш, ја ћу доћи. Сиђи, ја нећу престати ако не сиђеш!" Тад смо се смували, а све остало је историја. Такав човек се не рађа два пута. Био је џентлмен, господин и господар у сваком смислу.

На питање водитеља Ивана Гајића зашто се и како та љубав завршила Јеремић је дала потресан одговор:

- Изгубио је живот, нажалост. Био је ту да ми покаже шта је права љубав. Показао ми је какав тип мишкарца треба да буде. Ја сам тада имала тачно 24 године и била јако млада.

БОНУС ВИДЕО: