Ана је говорила о својим утисцима из ријалитија и дотакла се насиља које је доживљавала од Звездана: 


- Сумирали су се утисци и још се сумирају, много сам боље него што сам била. Аца Булић је моја велика подршка и пријатељ, хвала Богу па га имам - рекла је Ана на почетку, а онда је споменула куму Милену Качавенду и њене изјаве док је боравила у ријалитију.

- Што се тиче Милене она се борила на њен начин, по мени је прешла границу, то је њен начин. Наравно да се нећемо посвађати, не знам ко то може да очекује - рекла је Ана.

Ћурчићева је проговорила о деци и сусрету са њима након изласка из "Задуге".

- Са сином сте видели сусрет, са ћерком је било баш баш лепо. Страховала сам због свега, ту смо заједно. Нису ми ништа замерили, ми смо једно. Јако тешко смо поднели све то, сви се опорављамо - рекла је она, а онда проговорила о Звездану и тужбама које се спремају.

- Мајка ми је рекла да покажем и докажем своју истину. Имам слободу говора. Ја сам адвокате узела, не желим без њих да радим ништа. То ми је примарни циљ, да се фокусирам на то. О томе ћу причати јавно, немам ја шта да кријем. Звездана ћу контактирати само преко суда и надлежних органа. Тужбе се припремају за све за шта годинама нисам имала храбрости. Моја борба тек следи, правда је спора али достижна. Није ми било тешко да га пријавим надлежним органима, са задовољством сам то урадила и пуног срца. Славнићима је најдраже што нисам победила у ријалитију. Анђели и њему желим све најбоље, што даље од мене и моје породице - рекла је она.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

Ана се дотакла и насиља које је трпла од Звездана док су били у ванбрачој заједници.

- Има истине о којима је Милена причала, али има још тога да се чује, бојала сам се Звездана у ријалитију, то је дубока тема, не желим да причам о томе сада. Ја јесам његова жртва и жртва насиља. О томе бих и те како причала - рекла је Ана за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: