Многе је изненадила одлука Марије Кулић да јавно подржи Ивана Маринковића у финалу Задруге 6, а месецина уназад се спекулисало како ће се развијати његов однос са Миљаном напољу, с обзиром да имају сина с којим је он имао емотивне тренутке у ријалитију, али исто тако зато што су често имали разне сукобе и конфликте у истом, те се нагађало да ли ће се борити за старатељство над дететом.

Да су закопали ратне секире и решили да због свог мезимца буду у добрим односима и надокнаде му све оно време које је провео без оца, сведочи и најновија заједничка фотографија Ивана Маринковића са Миљаном и Бебицом на којој су видно расположени и насмејани.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

Многи коментаришу да се Маринковић након изласка из Задруге убрзо запутио у Ниш како би провео време са својим сином јер га није видео након Миљанине дисквалификације, а недавно је Марија изјавила да су пре пар дана разговарали на видео позиву.

Иван је пре два дана проговорио о томе да ли ће се борити за старатељство над малим Жељком и истакао да ће се на све начине трудити да он буде срећан.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

- Наравно да нећу јер мислим да смо Миљана, Марија и ја односе довели до савршенства, како у тренутку могу да буду. Знам да је мом сину лепо у Нишу и да има савршене услове. Ја имам свој емотивни живот. Марија је та која брине о њему, Миљани желим да пронађе своју срећу. Важно је да Жељку буде најлепше. - рекао је он.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".