Унутар ајкуле, која је напала и појела руског младића у Египту, пронађени су делови његовог тела, а животињу су пре тога насмрт претукли.

Тиграста ајкула је кружила око Владимира Попова (23) у мору, а затим га је одвукла под воду док је он викао "Тата, спаси ме!". Све се догодило у египатском летовалишту Хургада.

Туристи су истрчали из мора, а ужаснути посматрачи су викали Владимиру да плива даље од ајкуле, али га је предатор ипак ухватио. Тиграста ајкула је потом ухваћена и извучена на обалу чамцем, а људи окупљени на плажи су је потом претукли на смрт, преноси Дејли мејл.

Ајкулу су потом преузели стручњаци који су је распорили. Посмртни остаци младића пронађени су у ајкулиним цревима, преноси лист Ал Арабија. Др. Махмуд Дар, професор на египатском Националном институту за морске науке такође је открио да је ајкула била женка.

 

 

Подсетимо, Владимиров избезумљени отац Јуриј испричао је како је ужаснуто гледао док му сина гризе ајкула, а он виче у помоћ.

- Отишли ​​смо на плажу да се одморимо. Мог сина је напала ајкула, све се догодило за само неколико секунди - рекао је Попов, пореклом из Русије.

 

 

Очајни отац је рекао да у близини није било других чланова породице који би помогли Владимиру у води, иако су први извештаји рекли да је његова девојка успела да побегне од напада.

- Какву помоћ уопште можете да пружите? Та животиња је машина за млевење меса, све се десило за 20 секунди, једноставно га је одвукла под воду - рекао је Попов.

БОНУС ВИДЕО:

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ИЗ ХУРГАДЕ: Ухваћена ајкула која је убила Руса

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".