Маја Николић спремна је ко запета пушка да се врати на музичку сцену. Ради на новим песмама за ЦД који планира да објави, а такође најављује и велики солистички концерт, само што није сигурна да ли ће то бити до краја ове или следеће године.

Певачица је рекла да ради пуном паром, да често иде да ради у Дубаи, а у међувремену се бори са удварачима, који су од ње и дупло млађи, попут једног познатог фудбалера који ју је недавно мувао, а он има само 23 године.

- Нисам била с млађим, пун ми је инбокс и клинци долазе до мене. Јуче ми писао познати фудбалер који има 23 године. Ја сам дупло старија од њега. Кад бих вам открила, одмах ће да се зна ко је. Не може да ми се свиђа то дете јер ми син има 26 година. Мени су они симпатични, али ни пиће не желим с њима. Ја сам озбиљна жена, нећу да губим време. Син ме моли да не долазим на родитељски и тражи ми да носим ролку и фармерке. Каже ми да сам најлепша мама у одељењу. Па људи кад ме виде са старијим сином, мисле да ми је дечко. Изгледам као да имам 35 година.

Фото: АТА имагес

 

 

Какав вам је статус?

- Слободна сам. Нисам заљубљиве природе и нико ми се не свиђа.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: