Милена је на свом Инстаграм профлу објавила фотографију из кафића, а стомак је био у првом плану, а онда је објавила фотографију и са супругом где је подигла мајицу и показала труднички стомак.

- Не знамо како да се сликамо - написала је Милена, а коментари су се низали.

"Честитамо", "Прелепе вести", "баш си прелепа", "блисташ у трудноћи, све честитке", само су неки од коментара.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, након што је глумац Зоран Цвијановић 2015. године запао у финансијске недаће након сукоба с добрим пријатељем, сав новац који је имао уложио је у заједничку фирму за рециклажу, али је уместо да вишеструко заради, остао без ичега, те није имао за Миленино школовање у Америци, а она је тада одлучила да сама сакупи себи новац.

Милена је скупљала новац за школовање како би остварила свој сан, па је и сам глумац Зоран Цвијановић уплатио прилог од симболичних 50 долара.

Фото: АТА имагес

 

 

Занимљиво је да се међу првих десеторо људи који су Милени донирали симболичну количину новца за школарину нашла половина ватерполо репрезентације Србије, и то Филип Филиповић, Душко Пијетловић, Стефан Митровић, Живко Гоцић и Милан Алексић.

Успела је да упише чувени Беркли универзитет, а како је сама навела у есеју на сајту, родитељи су успели да прикупе још један део новца потребан за путне трошкове, смештај и исхрану, здравствено осигурање, књиге и веома скупу годишњу школарину од чак 40.000 долара.

БОНУС ВИДЕО: