Као бомба одјекнула је вест да се удала ћерка Анице Добре, такође глумица Мина Совтић. Она је судбоносно “да” изговорила у општини Стари град свом дугогодишњем изабранику Луки Николићу. О њему се, осим имена и презимена, скоро ништа не зна.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мина је дете које је одрасло уз познате родитеље, мајка је увек била на удару медија и јавности док је отац познат у свету спорта. Како је и Аница стално избегавала медије, интервјуе и јавна дешавања то је пренела и на Мину, која избегава да прича о свом приватном животу, започиње извор близак породици.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

- На венчању у општини су били само младенци и кумови. Колико знам ни родитељи нису били, мада они о томе ћуте свакако. Ми смо Мићи (оцу Мине Совтић, а супруге Анице) честитали када смо га видели у кафићу на Дорћолу. Он је частио све у кафани. Како сам чуо, велико свадбено весеље, о коме сањају Миодраг и Аница, биће у септембру. Иако су једва чекали да удају јединицу, доиста она је Аници једино дете јер Мића има из првог брака још једно, прихватили су жељу ћерке и зета да се сада само венчају. Њих двоје су већ више од годину дана планирали венчање али је због короне све то одлагано. Зато су сада одлучили да се венчају само са кумовима, како не би више одлагали. Била је у плану и свадба, али није било слободног простора који се њима допао да окупе сватове. Зато је одлука пала да велико славље буде у септембру. Мина је слављем желела да испуни родитељску жељу јер зна да би они волели да окупе пријатеље и породицу, нарочито тата.

О младожењи готово нико ништа не зна:

- Па ни ја не знам много о њему, осим да не воли да се експонира и да је из Београда. Мића не прича пуно о породици, па ни о зету. Видимо да је задовољан и то је најважније. Знате, они као породица не воле толико јавност. Аница увек хода са качкетом на глави и у тренерци како је не би препознали. Мина је васпитана исто тако, па не чуди да нико ништа не зна о њеном дечку. Знам само да је венчање било тајно, те да нису желели сада да праве помпу. Аница и Миодраг су их подржали у томе - изјавио је извор за "Курир".

Међутим, изгледа као да је Мина на свој инстаграм профил једном приликом окачила слику свог драгог. То се десило за дочек 2020. године, а на слици се види да су се они у друштву са још два момка спремили за добар првод. 

БОНУС ВИДЕО: