Ипак, колико му је слава донела доброг, певач признаје да је врло брзо осетио и лоше стране јавног посла због чега је избегавао појављивања у медијима.

– Једно добра 3, 4 месеца, ако не и пола године нисам ни сео, ни давао интервјуе. Било ми је свега преко главе зато што сам почео, сам себе да хватам да псујем на нека питања. То када видим да сам непријатан са саговорником који ми поставља питања онда сам схватио да је време за ово – искрен је Шабановић у емисији „Звезде Гранда Специјал“, када га је Весна Милановић подестила да је сигурно знао током такмичења шта га чека.

– Да сам знао да ће овако да буде, мало бих се запитао – одговорио јој је Исак, када се Синиша Медић, познат по свом отвореном ставу, надовезао и откио шта се десило пре емисије.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ KO VAM DADE TERMIN

 

– Ти си мени запретио нешто, али слушај ме. Да ниси неке ствари изложио јавности, не би ти било непријатно од медија. Они питају оно што су видели, чули и прочитали - рекао је Медић што је потврдио Шабановић.

Иначе, Исак је недавно открио да је са пријатељима покренуо бизнис.

– Удружио сам се са пријатељима и покренули смо бизнис. На почетку нисам уопште размишљао о бизнису, купио сам „фићу“ зато што је волим. Био је то мој животни сан, да имам баш тај ауто. Љубав је настала још од малих ногу. Прво сам купио ауто да се мерачим са њим, а онда су дошле још две. Први ауто сам купио у Прибоју. Имамо два заставина модела, а жута најновија је кабриолет. Она је Фијатов модел и купљена је у Милану – објаснио је рокер.

БОНУС ВИДЕО: