На самом почетку, Сања је упитала гошће због чега се често дешава да жене у позним годинама сијају, док неке јако младе, како се то каже, већ "оседе".

- Зато што се радују годинама. Ја мислим да треба да се радујете својим годинама и да са њима добро да сарађујете и онда ће оне лепше радити за вас. Ја на пример, никад не кријем колико година имам, са задовољством кажем да имам 45 година. Једна комшиница ми је рекла: "Јао, немој то да причаш", па зашто да не кажем?! Никад се не бих вратила у 25 - рекла је Ива.

- Старост је привилегија у данашње време, многи људи и не доживе старост, у том смислу ако остариш значи да си стар. Оно што је проблематично јесте да не смеш да остариш у лицу, тј. не смеш да дозволиш да имаш боре, не сме да ти се види живот. Што се тиче твог првог питања ја бих била прагматичнија, сијају у 60-им оне жене које су на време почеле са ботоксом. Треба у свему наћи меру - рекла је Гоца.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Жене које сиво сијају, просто носе такву енергију и оне желе да тако сијају сиво. Другарице неке моје које су у мојим годинама већ баке, оне се тако осећају и живе као баке - додала је Ванеса.

- Ја кажем зреле жене, носе неку сигурност, прошле су све и бракове, и секс, добар и лош и децу. Најбоље да знаш шта не можеш. Те младе девојке, то сивило долази из мртвила изнутра, а нико им није рекао да су мртве - рекла је Зорана.

- Дај бре Сања, ти си стално нешто савршена, мушкарци не воле савршеност! - одбрусила је Гоца у једном тренутку Сањи.

БОНУС ВИДЕО: