Глумица Љиљана Стјепановић деценијама нас изнова осваја својим талентом, шармом и самом појавом. Осим завидне каријере, глумица иза себе има и велику породицу која је њен понос и дика.

Фото: Душан Мишић

 

 

Љиљана је мајка Властимиру и Игору, а с обзиром да су њени синови одрастали у тешком времену за целу нацију, током деведесетих, глумица је открила да није било нимало лако бити самохрана мајка и жена која је са собом носила прилично тешку животну причу.

 

‒ Није било лако, поготово ако се узме у обзир да су моји синови одрастали деведесетих, када није било лако подизати децу ни у комплетним породицама. Морала сам дупло више да радим да бих им обезбедила основне ствари, али су и Игор и Властимир стасали у дивне породичне људе.

Фото: В. Данилов

 

 

- Кад имате такву децу, онда лако заборављате на све потешкоће које су вас сналазиле. Било је ту свега, од избацивања из стана до разних других ружних ствари, али најважније је да је све остало у прошлости и да смо сада у животној фази када је све добро - рекла је она за Хелло.

Игор је сада одрастао човек, у браку је већ преко 20 година са Натали, док Властимир у браку са извесном Мајом. Ипак, Љиљана сад од свега највише истиче своје четири унуке, на које је бескрајно поносна - Ксенију, Љиљану и близнакиње Ангелину и Доротеу.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/FILMOTOPIA

 

 

‒ Морам да кажем да су то дивне жене из дивних породица, те су пуне поштовања како према својим родитељима, тако и према мени - рекла је глумица једном приликом.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Ксенија је, између осталог, већ са пет година играла у серији "Село гори, а баба се чешља", она је тумачила лик мале Милице, која је била и у серији унука Љиљани, док је данас студент Факултета драмских уметности.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/repic____

 

 

- Имам размак између зуба на баку, и доста личим на њу кад је била млада. Волела бих да постанем глумица, јер мислим да су глумци вечита деца, а ја не бих никад желела да одрастем -  рекла је својевремено Ксенија.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: