Наиме, свима је познато да је Сандра на естрадну сцену крочила тако што је била управо Милетова играчица уз његов чувени хит "Шампањац".

-Видело се да је Марта била много љубоморна на мене. Односно, није док ме није видела уживо како изгледам, да сам добра риба! До тада је говорила: "Нека иде Сандра с Милетом на наступе", јер је знала да ће он кући да доноси више лове. Говорила ми је: "Љубави, срећо", а онда, када ме је видела, променила је плочу. Што ли се истриповала, то не знам, али капирам да је можда помислила да сам претња. Чудна ствар је женска сујета, очигледно је и то било посреди. После, кад сам отишла, фокусирала сам се на то да сама направим каријеру и почела сам да певам и правим хитове - прича певачица и објашњава да је не чуди што је Марта не воли и да треба да ради више на каријери да би направила добре песме.

Фото: AТА имагес

 

-Марта је много година на естради, али ја слабо знам њене песме. Она нема неке хитове, требало би више да се бави каријером, али видим да је отишла из земље и да се посветила неким другим стварима. Немам ништа против жене, али је очигледно да не може очима да ме гледа. Има 20 албума, а нигде хита - говори Сандра

С друге стране, Марта је у више наврата прокоментарисала Сандрино пецкање

-Ја сам безвезе увучена у целу ту причу с Африком јер је она та која око целе ситуације прави јавно скандале и фрку. Мени је увек жао када се ја спомињем негде незаслужено. Моје мишљење о свему томе што она прича јесте следеће: Мишеви увек постоје, они имају своје рупице. Из њих излазе и враћају се у њих. Причају, раде шта раде. Али миш је мали и када се попне на брдо, тако да ја њој не бих посвећивала превише пажње. Ово што прича говори искључиво само о њој, не о мени - објаснила је тада Савићева.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".