Водитељка емисије "Практична жена" Наташа Павловић већ 15 година је у браку са продуцентом Предрагом Павловићем, са којим има два сина, Олега и Јана. Пре него што га је упознала, водитељка је провела четири године у браку са покојним глумцем Марком Живићем, од ког се растала у пријатељским односима.

 

 

Наташа не воли да експонира породицу и на друштвеним мрежама никада није објавила ниједну слику са мужем, а на јавним догађајима се ретко појављују, те ни у медијима готово и да нема њихових заједничких фотографија.

Једном приликом, водитељка је испричала како је упознала мужа ког није срела у пословним круговима, иако је то било за очекивати, будући да су обоје послом везани за телевизију.

- Није нас спојио посао, ја сам само чула за њега, звали су га Баки. Изашла сам у један кафић у граду, где су биле моје другарице и будући кум. Наш заједнички пријатељ нас је упознао. Пружио ми је руку и рекао "добро вече, колегинице", деловао ми је прилично озбиљно. Нисмо се никада пре срели, наш заједнички пријатељ нас пре тога није упознао, а мимоилазили смо се на послу. После развода нисам била спремна за нову везу, а он је рекао да хоће да му будем у близини, био је упоран, а не навалентан, што ме је придобило у том периоду. Оног тренутка када сам му допустила да уђе у мој живот, знала сам да је он тај - испричала је својевремено Наташа за медије.

 

 

Предраг је Наташу запросио у стану, а потом су веридбу прославили у ресторану са пријатељима.

- Запросио ме је док смо били сами код куће, па смо потом отишли до ресторана у којем су били сви наши пријатељи, на моје изненађење. Све их је довео то вече, иако су били широм света. Било је јако дирљиво и прелепо. Дошао је мој омиљени певач Аки Рахимовски и то је била незаборавна ноћ - открила је раније водитељка у емисији "Од А до ДА", где је испричала и да је венчање организовала у потпуности према својим жељама.

 

 

Свадба је била несвакидашња по много чему - брак су склопили у поноћ, а млада није носила белу венчаницу.

- Што се тиче венчања, било је како сам ја одлучила, Предрагу је било свеједно, са другарицама сам све организовала. Направили смо журку, није било класично венчање и венчали смо се у поноћ. Бидермајер сам заборавила, пред крај сам се сетила да га немам код себе. Обожавам венчанице, одлучила сам се за црвену, једног дизајнера. Било је око стотињак гостију, звали смо људе које волимо, никога само реда ради. Кум који нас је упознао је држао говор, који је био врло симпатичан. Сам чин венчања је био изузетно дирљив - присетила се Наташа.

 

 

Водитељка је у једном од интервјуа открила и да је Предраг пре њиховог брака имао буран љубавни живот, али да јој то није сметало, већ да сматра да је то утицало да њихов однос буде још бољи.

- Све сам га детаљно испитала, па кад сам схватила да је имао "милион" жена, да је излазио, путовао и радио све што млад човек треба да ради, онда сам рекла - супер. Не да ми није сметало што је у његовом животу било толико жена, већ ми је било драго, јер сам знала да ће умети више да ме цени. Сматрала сам да је научио шта хоће и шта неће, као и ја - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО: