Брижит Макрон увек привлачи пажњу одабраним и стилизованим комплетима које бира. У њеном ормару превладавају неутралне боје, чисте линије, безвременски кројеви – француски шик.

Првој дами Француске најдражи брендови су Диор и Саинт Лаурент, те супруга француског председника Емануела Маркона по питању стила и елеганције никада не изневери.

Оно од чега Бриџит такође никада не одустаје су кратке сукње. Без обзира на то што има 70 година, радо ће показати витке ноге.

Фото: Профимедиа

 

Тако је било и овог пута поводом недавне изложбе "Напуљ у Паризу" у Лувру, где је пажњу привукла још једном комбинацијом. Елегантна црна хаљина суптилног А-кроја била је украшена ефектним детаљима – децентним В-изрезом, каишевима са златним детаљима. Хаљина је била кратка, тик изнад колена, а тиме је Брижит још једном потврдила да је од дугих кројева давно одустала, док је била још девојка.

- Носим сукње изнад колена, а не миниће! Признајем да сам волела да носим миниће кад сам била млађа, другарице и ја смо их сакривале у торбама кад бисмо смо излазиле. Ишле смо у крајност, од прекратких до предугих сукњи, све док ме једног дана бака није ухватила у једној таквој и рекла ми: 'Мој боже, изгледаш као као нека баба.' Никад их више нисам носила", открила је госпођа Макрон у интервјуу за "Elle" пре неколико година.

БОНУС ВИДЕО: