Велико финале најгледанијег ријалити програма "Задруга 6" одржава се вечерас, а у трци за награду од 70.000 евра. 

Интересантно је да је број суперфиналиста већи, односно има осам женских такмичара и седам мушких. 

За титулу победника  у мушком делу такмичара такмиче се Филип Цар, Лазар Чолић Зола, Иван Маринковић, Ненад Лазић Неца, Марко Стефановић, Билал Брајловић, Лепи Мића. 

Високо се на листама котира и Билал Брајловић.

- Билал врло лако може да изненади и вишом позицијом. Он има огромно гласачко тело у Босни и сви знају да кад се Босанци удруже и почну да гласају, свима помрсе конце. Он је стекао велику популарност током "Задруге". Људи су га заволели јер је на неки начин био жртва других задругара. Вређали су га и на верској и националној основи, а то се памти. Биће Билал у топ 3, то је сигурно - закључује извор за "Курир", а доста се полемисало да би и победник могао да буде и Иван Маринковић.

 

 

- Иван Маринковић такође има велике шансе за победу. Ове сезоне се показао у добром светлу. Закопао је ратне секире са породицом Кулић, а и најемотивнији моменат је био када се после дужег периода помирио са сином Жељком. О њиховом сусрету у ријалитију су сви причали, а многи гледаоци су наводили да су се расплакали због емотивног призора - поручује извор и напомиње да велику шансу има и Александра Николић - рекао је извор за "Супер Тв".

Осим тога, Ивана је подржао и прошлогодишњи победник Задруге, Дејан Драгојевић.

- Топ 1, сума сумарум, Иван Маринковић. Ја сам био са њим у једном ријалитију, ја знам како је функционисао тамо, звали смо га лектор, јако елоквентан и паметан. Вечито је неког исправљао. Стварно је радио неке ствари невероватне. Кад је упознао Јелену, променио се скроз, на основу приказаног, не живим са њима. Моје мишљење је то. У целом том блуду нема шта су радили да дођу до изражаја, он је остао доследан, веран вереници, не пије, успео да одржи све оно што нико није, зато је код мене избио у први план - рекао је, између осталог, Драгојевић

Филип Цар, Лазар Чолић Зола иу Билал Брајловић су своје место обезбедили у финалу захваљујући својим титулама највећих заводника, док су Неца и Лепи Мића запажени по својим улажењима у сукоб и расправу. 

БОНУС ВИДЕО: