Водитељка Јована Јеремић открила је да је једном приликом ухватила прељубнике у превари у Љугу.

Јована Јеремић је, наиме, гостујући у "Амиџи шоу" изнела јасан став о превари, али се и присетила непријатне ситуације која јој се догодила испред њене куће у Љигу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Знате мој став, боље буди госпођетина и иди, шта имаш да вараш, ваљда сам зато једном и прекинула швалерацију.

Јеремићва је открила да је испред своје куће "нахватала пар у колима".

- Видела сам их, узела татину батеријску лампу и уперила у њих. Десило се испод мог прозора у Љигу, рекох вероватно се швалеришу. Знам да је она носила црне чарапе, то сам видела. Када сам уперила светло, тргли се, почели брзо да се облаче. Волим да хватам људе у швалерским акцијама - рекла је Јована.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

Јована Јеремић била је у браку са политичарем Војиславом Милошевићем од 2018. до 2022. године. Из тог брака имају једно дете.

Везу Јоване и Војислава својевремено је пратио један скандал. Још док се нису венчали у медијима се писало како је Војислав преварио Јеремићеву, али да му је она то опростила, те су касније и основали породицу.

- Било је ту свачега. Мени је битно да сам ја ту била чиста до краја. Ја сам увек искрена и зато немам проблема. У тој причи нисам направила грешку и поносна сам на то. Ја сам прешла преко једне ствари јер нисам желела да жртвујем љубав. Ту су се умешали неки људи који су желели да уруше моју срећу у датом тренутку - поручила је водитељка тада.

Фото: АТА имагес

 

 

Јована је тада открила и како се помирила са партнером.

- Он није био свесан са ким се забавља, ја сам много опасна жена. Обновили смо целу причу, требало је време само да сумирамо утиске. Лако је уништити нешто али треба наћи праву љубав. Мене треба издржати. Ја тада нисам могла да верујем да се он мени није јавио на телефон, он који је зезнуо ствар - изјавила је Јована својевремено.

БОНУС ВИДЕО: