У зони радова за саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака у дужини од 500 метара.

Такође, како је наведено у саопштењу, од данас па до 15. јуна биће извођени радови на рехабилитацији коловоза на државном путу I А реда број 1, на деоници петља Ражањ - Параћин, у зони петље Појате у смер ка Београду.

Радови ће бити обезбеђени саобраћајном сигнализацијом и опремом, наведено је у саопштењу.

На ауто-путу Е-763, код петље Љиг-Таково, у десној цеви тунела Бранчић, у смеру ка Чачку, данас од 9 до 17 часова најављени су радови на одржавању ИТС опреме и система за управљање у тунелима.

У зони радова саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком.

На деоници Рума-Јарак планирано је наизменично пропуштање возила у дужини од око 135 метара, од 7 до 17 чаосва, ради обезбеђивања радова на изградњи пешачких стаза на мосту број 3 и фарбања моста број 3 који је саставни део ауто-пута Рума–Шабац.

Како је наведено, на деоници Салаковац - Забрега (Божевац), у насељеном месту Шапине, данас у периоду од 7.30 до 16 часова планирани су радови на урезивању индуктивних петљи за аутоматски бројач саобраћаја, уз наизменично пропуштање возила.

На ауто-путу Е-75, од петље Сириг до петље Нови Сад Југ, у смер ка Бешкој, од 07.06. до 09.06.2023. изводе се радови на кошењу у средњем појасу.

За време извођења радова у покрету за саобраћај ће бити затворена претицајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком, наведено је у саопштењу.

БОНУС ВИДЕО:

ГЛУМАЦ И ПРОФЕСОР: Бранко Плеша преминуо је пре 22 године, улоге живе и даље

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".