"Био је окренут наопачке, па се испоставило да је царски рез ипак најсигурнија варијанта", написала је певачица

Сада је открила и како се носила с трудноћом, као и да се свих девет месеци припремала за порођај, а направила је и снимак пет минута пре одласка у операциону салу.

Како је навела у опису снимка, желела је да се породи природним путем и за то се месецима припремала, али је њен дечак "изабрао другачије".

- Био је окренут наопачке, па се испоставило да је царски рез ипак најсигурнија варијанта - написала је певачица.

- Девет месеци сам се припремала за природни порођај. Строга исхрана, јога, пливање, методе хипнозе. Хтела сам порођај у базену, без икаквих таблета. Али, то је био мој план како бих остала дисциплинована и фокусирана. Знала сам да би могло отићи у другом смеру. Када су ме људи питали како планирам да се породим, говорила сам им да сам спремна да урадим оно што је најсигурније за долазак мог сина - написала је и додала:

- Имала сам преглед неколико дана пре 40. недеље и био је окренут наопако, запео је и био је мало дебљи од просечне тежине. Све сам урадила и два месеца сам покушавала да га окренем, али је он рекао: 'Не, мама, желим да изађем кроз кров, не кроз предња врата'. Саветовали су ме да идем на царски рез због најсигурнијег порођаја. Родила сам и то је све што сам хтела, јер сам на крају добила њега и то је једино што је важно - поручила је певачица.

Славној певачици су лекари својевремено рекли да никада неће моћи да затрудни, али чудо се десило након спонтаног побачаја који је имала прошле године. Веровала је да ће постати мајка и није одустајала од своје највеће жеље, која јој се и остварила 18 месеци после трагедије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".