Меркур, планета која је заслужна за начин на који комуницирамо и решавамо свакодневне проблеме, улази 11. јуна у Близанце, где ће се задржати до 11. јула.

Меркур улази у свој владајући знак Близанаца који вам омогућава да имате изузетно прилагодљив, енергичан, активан, будан, радознао и свестран ум.

Фото: Профимедиа

 

 

Тражите знање, било кроз читање или разговор, или кроз путовања и разговоре са новим људима које стално срећете. Имате толико нервозне енергије да то понекад може изазвати велики стрес који мора пронаћи одговарајуће ослобађање.

Вежбање је добар начин да се ослободите ове напетости. Бићете паметнији, духовитији и увек ћете имати спремну шалу или повратак за сваку ситуацију. Волите да будете укључени у више ствари одједном и то може бити проблем.

Брзо схватате нове концепте и подједнако брзо губите интересовање за идеју или посао када је ваша радозналост задовољена. Волите да пробате од свега по мало - концентрација и дисциплиновано учење вам неће бити јаке стране.

Када се Меркур налази у Близанцима, то доноси одређене карактеристике и утицаје на нашу комуникацију и размишљање. Особе с овом позицијом Меркура обично су веома вербалне, брзе и елоквентне у изражавању својих мисли. Имају живахан ум, па су способне брзо апсорбирати информације и преносити их другима на јасан и разумљив начин.

Меркур у Близанцима ће највише одговарати Близанцима, Водолијама и Вагама.

Фото: Профимедиа

 

 

БЛИЗАНЦИ

Меркур у првом пољу доноси вам важне вести и разговоре. Очекујте да ћете имати важне преговоре и завршити папирлогију. Имаћете велику моћ убеђивања и то можете да искористите на радном месту.

ВОДОЛИЈА

Меркур у петом пољу доноси вам занимљив сусрет са особом која је младолика и воли да се проводи. Уколико сте слободни, ово ће вам бити шанса да остварите ново познанство. Привлачиће вас особе које су комуникативне, а излазићете на места јавног типа.

ВАГА

Меркур у деветом пољу доноси вам прилику за путовања. То је могућност да усавршите неко постојеће знање, а ако сте млади, да упишете факултет. Продуктиван период који ће вам донети прилику за лични развој.

БОНУС ВИДЕО: