Према њима, ово су 2 хороскопска знака која имају шансу да постану веома богати. Хороскопски знакови дефинишу се према личним квалитетима и карактеристикама којима се може описати највећи број њихових представника.

Између осталог те особине могу бити и амбициозност, конкурентност, добра организација, одличне пословне способности. Ове особине најчешће су од помоћи људима на њиховом пословном путу и од велике су помоћи када је у питању добри приходи.

Астролози су се овог пута усагласили и открили која два знака поседују највише личних квалитета који им могу помоћи да се обогате. Осим тога, анализирали су и 50 најбогатијих људи на свету, односно њихове датуме рођења. На основу тога закључили су који знакови имају тенденцију да се обогате.

У питању су Овнови и Ваге.

Према астролозима, главне предности Овна због којих се он може обогатити су његови лидерски квалитети, али и такмичарска настројеност. Међутим, оно што им не иде у обзир је то што умеју бити импулсивни и веома нестрпљиви. Добра ствар у свему томе је што Овнови умеју да нађу баланс када су у питању њихове особине и умеју да се поставе одговорно и зрело те често завршавају на веома високим позицијама.

Фото: Профимедиа

 

 

Са друге стране, Ваге су суздржане и умеју да штеде. Ваге имају урођену предузетничку црту и добри су за одабир пословног партнера. Овнови и Ваге заједно могу бити идеалан тандем који нема границе. И један и други знак способни су да надоместе слабости оног другог.

Фото: Профимедиа

 

 

Многи Овнови су познати по свом богатству, а између осталог на том списку су Аманцио Ортега, оснивач модног ланца Индитеx, бивши извршни директор Microsoft-а Стеве Баллмер и суоснивач Гоогла, Ларрy Паге.

Исто тако, дуга је листа и богатих Вага. На тој листи налазе се Ралпх Лаурен, Стефан Перссон, један од власника компаније Х&М, као и бивша сувласница козметичког бренда Л’Ореал-а, Лилиане Беттенцоурт.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".