Прослављена 48-годишњакиња тако је својевремено признала да је прво алкохолно пиће попила са осам година, а да је кокаин први пут пробала у 12. години!

- Не могу да дочекам да моје мајке више нема - рекла је за "Њујорк" магазин, за чију је насловницу у позирала, додајући да завиди пријатељима који су изгубили родитеље.

- Све њихове маме нису више међу живима, а моја мама јесте. Ја немам тај луксуз. Али ја не могу више да чекам - додала је.

Дру је објаснила да "не жели да живи у стању у коме жели некоме смрт пре него што му је то суђено, да би она сама могла да иде даље".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Magazine (@nymag)

- Заправо желим да буде срећна, да напредује и да буде здрава. А ја проклето морам да растем и идем даље упркос њеном присуству на овој планети - рекла је.

Касније у интервјуу, Дру је истакла да јој је жао што је дала такве коментаре о својој мајци, истовремено тврдећи да и даље има бригу за њу упркос њиховој бурној прошлости и турбулентном односу.

- Нисам се осећала добро јер сам то рекла. Ја заиста бринем. Никада ме неће бити брига. Не знам да ли сам икада знала како да се сачувам у потпуности, да се затворим, да не осећам, да подигнем зид - рекла је.

Подсетимо, Дру је у више наврата испричала истину о свом тешком одрастању - њен отац, глумац Џон Дру Баримор, био је насилник и алкохоличар и напустио је породицу док је она још увек била мала. Она верује да Џејд, њена мајка, није била спремна да је одгаја сама, па ју је у њеној 13. години послала у психијатријску установу у којој је провела 18 месеци.

Фото: Профимедиа

 

Холивудска звезда каже да више не криви своју мајку за све лоше ствари које су јој се догодиле: - Свесно бирам да свој живот не доживљавам као оно што ми је учињено. Желим да га посматрам кроз призму онога шта сам сама урадила и изабрала да урадим. Не привлаче ме људи који криве друге. Не сматрам да је то секси ни мудро.

Но, каже да данас жали јер није била емпатичнија према млађој верзији себе.

- Када ћу коначно дозволити себи проклету паузу? Како би изгледало да будем емпатична према тој девојчици? Цео свој живот била сам циркуски медвед. Кунем се Богом, да је директор циркуса изашао из шатора, ја бих преузела његову улогу и почела нешто као што је бичевање саме себе - казала је.

Дру је 2015. разговарала за "Гардијан" откривши да се као девојчица осећала "ужасно лоше" и "усамљено", те да је била "веома љута" јер њени родитељи нису били ту за њу.

Фото: Профимедиа

 

- Када сам имала 13 година, тада је вероватно било најгоре. Знала сам да сам заиста сама и то је било ужасно. То је било време када сам стварно била бунтовна. Била сам веома, веома љута. Дубоко у себи - била сам толико љута, човече! То је било због тога јер моји родитељи нису били ту. Мислим, рођена мајка ме је затворила у институцију. То је било као камп за обуку и озбиљна обука за регрутацију, било је ужасно и мрачно и веома дуготрајно. Трајало је годину и по дана, али мени је то требало. Била ми је потребна та сулуда дисциплина. Мој живот није био нормалан. Нисам била дете у школи са нормалним околностима. Одрасла сам у веома ненормалним условима и требао ми је озбиљан преокрет. За мене је било важно да све то доживим. Било је веома понижавајуће, веома тихо. Али на крају, можда ми је баш то требало, јер см одатле изашла као особа са више поштовања. И родитељи ме томе нису научили, а ни живот ме томе није научио - испричала је за поменути магазин.

На питање да ли се у то време осећала "искоришћеном" од стране својих родитеља, одговорила је потврдно. "Па да, мислим од стране моје мајке", кратко је прокоментарисала.

БОНУС ВИДЕО: