Емина је имала наступ у Београду, а том приликом је за екипу "Курира", говорила о својим синовима, колегиницама са естраде и новим песмама које сама ствара. Дотакла се и љубоморе међу колегиницама.

- На нашој сцени има јако пуно талентованих певачица. Све су посебне на свој начин. Што се мене тиче ја сам неко ко се овим послом бави искључиво из љубави. ја пишем и компонујем своје песме тако да за неку љубомори према колегиницама стварно нема разлога - рекла је певачица и додала:

- Ја сам заљубљена у своје синове. То сам им и пре неки дан рекла, а ако ме питате да ли постоји неки мушкарац, мислим да је то превазиђена тема. Ја бих више волела да људи причају о мојој музици и о томе како ја стварам.

У Турској је често доводе у љубавну везу са неким, али је она навикла на то: 

- Скоро сваки месец ме повезују са неким новим партнером у Турској тако да ми та питања више и не сметају.

- Ја са сада управо на веилка врата враћам музици. Више сам пажње посветила својој козметици и доста сам радила на томе и због тога је музика у неку руку испаштала. Пожелела сам да се вратим својој музици и својим фановима. За лето сам спремила дивну једну клупску песму и мислим да ће то бити један лепи летњи хит.

Када је у питању њена музика, изјавила је да она није пролазна: 

- Данас шта пролази је јако дискутабилно. Моје песме никад нису биле песме које су експлодирале после два, пет или 15 дана.

Са бившим супугом је и даље у процесу суђења:

- И даље смо на суду са Мустафом, што га свакако не спречава да виђа децу и да се дружимо.

БОНУС ВИДЕО: