Две младе и талентоване девојке Ивона Дамјановић и Маја Јевтић заблистале су вечерас на Грандовој сцени, а лепотом и харизмом очарале су све у студију и крај малих екрана.

Такмичарка из тима Ане Бекуте одабрала је нумере "Лутка" и "Богиња", док је кандидаткиња из Маријиног тима одабрала песме "Бато" и "Сенке".

Иако су се потрудиле да наступом освоје максимални број гласова, жири је ипак донео мало другачију одлуку.

- Мајо, молим те немој да бираш више ове тешке песме као Калиопи. Ја сам све време дрхтала због твоје трудноће јер се напрежеш горе, певај бре нешто лагано. Била сам све време у грчу док си певала. Кадидаткиња број један, ти си толико слатка и врцава, весела и припадаш овом називу позади, мени се то јако допало. Што се Маје тиче, данас ме је препала, ја знам како она пева, али је узела претешке песме, мени то допало и свака ти част – рекла је Цеца на самом почетку.

Фото: Јутјуб п0ринтскрин/Zvezde Granda

 

 

- Мора неко и у бараж, мени је ово било баш за бараж. Лепо изгледате, супер перформанс, честитам вам – додао је Мили.

Вики је изнела похвале на рачун обе такмичарке, али се присетила момента када је она била трудна, па је нагласила да разуме Мају и њено друго стање.

- Прелепо изгледате и једна и друга, Мајо ти си прелепа трудница мислим да кад одеш у висине ми смо сви утрнули. Али разумем друго стање, и ја сам била знам како је, не изађе све када певаш, али си била добра. Знамо како ти певаш, али мислим да ти то стање онемогућава да покажеш све што знаш – казала је Вики.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".