Натали Портман важи за једну од најлепших глумица Холивуда, а свој таленат показала је у многобројним филмским хитовима.

Њена каријера креће узлазном путањом од 2000. године када је остала запажена у филму „Блискост“.

2011. године добила је престижног Оскара за главну улогу у филму „Црни лабуд“ као и велики број других награда. Натали у овом филмском хиту тумачи професионалну балерину, а пут спремања ове улоге није био нимало лак.

Фото:Профимедиа

 

Током снимања филма Портманова упознаје садашњег мужа, балетског играча и кореографа Бенџамина Милпиеда. Како преноси Паге Сиx њихов брак налази се у кризи, након што се сазнало за његову аферу са 25-годишњакињом, рекли су извори за поменути медији.

Пар, који се венчао 2012, раздвојио се прошле године, али је успео да реши проблеме у вези. Сада су њихов однос поново потресла откриц́а да је варао.

Фото:Профимедиа

 

Нове фотографије из Француске сугеришу да је бивши балетан проводио време са гламурозном младом климатском активисткињом Камилом Етјеном.

А извор близак пару каже за Паге СИx: "Нису се раздвојили и покушавају да реше ствари. Бен чини све што може да натера Натали да му опрости. Он воли њу и њихову породицу."

"Она је невероватно затворена",додао је извор. "Њен највец́и фокус тренутно је заштита деце."

Иначе, да постоје проблеми чуло се још на сету новог филма Портманове који је сниман прошлог новембра. Заправо јавна је тајна да су она и Бенџамин имали проблема.

Портман (41) била је у граду на француској ривијери током премијера, али Милепиеда, (45) нигде није било.

Фото:Профимедиа

 

Извор близак пару инсистирао је да су у то време још увек били заједно. У међувремену, пар је снимљен одмах после филмске феште на концерту Бијонсе у Паризу 26. маја.

Тада се појавило више папарацо фотографија на којима се љубе, да би се потом запутили на романтичну вечеру пар дана касније.

Међутим, одмах потом појавиле су се наводи да је балетан проводио време и са згодном активисткињом.

"Почетком марта, Натали Портман открила је да је њен муж имао аферу са младом женом", писали су медији тада.

Часопис је објавио слике на којима Миллипиед и Етјен улазе одвојено у његову канцеларију 24. маја и излазе у размаку од десет минута скоро два сата касније.

Етјен, пријатељица еко суперзвезде Грете Танберг, снимила је низ кратких филмова о животној средини и написала књигу "За еколошки устанак: превазилажење наше колективне немоц́и".

Наводно ју је француски Ванитy Фаир прогласио за једну од "50 Францускиња које су успеле у свету 2020."

Када је реч о Портман и Милепиеду, они су се упознали 2009. године на снимању њеног Оскаром награђеног балетског филма "Блацк Сwан" за који је он радио кореографију. Емоције су одмах плануле, те су се верили 2010, а венчали у Калифорнији две године касније, а током брака су добили двоје деце, те остаје само да се надамо да ће успети да превазиђу овај проблем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".