Пуно проблема имали су родитељи Марије Шерифовић током брака, разишли су се али не као пријатељи. Отац певачице, хармоникаш Рајко Шерифовић завршио је чак у једном моменту и у затвору због узнемиравања Верице, а то што је ћерка одабрала да се у однос оца и мајке не меша, он је најстрашније осудио, због чега дуго нису причали.

Иако је Марија успела да смири ситуацију, како тврде комшије Рајко је опет повиленео.

"Знам да стално нешто чачка Верицу, оде тако до њене куће, па кад попије уме и да вређа и да прети. Зато се Верица малтене преселила у Београд код ћерке, како би избегла непријатности. Па чак и када је недавно ишла за Америку, повела је мајку са собом како би била сигурна да је на безбедном и да је Рајко неће узнемиравати. Марија зна да је он добар човек, али под дејством алкохола није сигурна шта би могао да уради. Она се труди да му обезбеди све што може за један пристојан живот и да му ништа не фали, али он увек сматра да је оштећен са њене стране и да је она много више уз Верицу, што је донекле и истина. Није човек баш при себи, не зна ни шта прича, а ни шта ради", каже комшиница из Крагујевца.

ФОТО:АТА

 

Марија је у неколико наврата говорила о брачним проблемима својих родитеља и признала да је имала трауме због лошег односа њеног оца према њеној мајци Верици и њој, али и додала да му је све опростила.

"Направио је Рајко пуно проблема у животу и ја сам то њему све опростила јер, прво ми је отац, а друго јер родитеље не можемо да бирамо, поготово јер не желим да их мењам. Да је Верица на пример покушала да има дете са неким доктором или пилотом, сигурно се не бих десила ја, већ неко мало нормалнији, неко мало уобичајнији и то би било сигурно досадно, и не бих имала толико слуха колико имам."

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".