Данијела Димитровски након развода од Огњена Амиџића упловила је у везу са бившим фудбалером Јевремом Коснићем који се већ неколико година успешно бави градњом зграда заједно са својим оцем.

 

Како се сазнаје, они су два месеца вези, а пре него што су упловили у љубавни однос били су пријатељи јер је Данијели у почетку мало сметало што је он шест година млађи од ње.

Како открива извор близак Јеврему, он је због лепе манекенке оставио дугогодишњу девојку с којом је планирао брак и децу.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Reggina 1914

 

 

- Упознали су се преко једног пријатеља и Данијела се њему одмах допала. Дружили су се неколико месеци, али се ништа конкретно није десило јер је он био у дугој вези. Међутим, када је схватио да има емоције према Данијели, он је своју везу завршио. Нису одмах након његовог раскида упловили у љубавни однос јер је Данијела била опрезна и није желела да срља иако јој се допао јер је велики џентлмен. Како је он био баш упоран пре два месеца су се смували, али су се договорили да своју везу крију од очију јавности - каже извор близак Јеврему.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Били су сад у Атини недељу дана како би могли да се опусте. Схватили су да се лепо слажу, да одлично функционишу и већ су договорили заједничко летовање. Виђају се најчешће код њега у стану, али долази и он код Данијеле када јој је син код Огњена. Није упознао дечака још јер је рано и желе да дозволе једно другом да се што боље упознају и да не брзају. Данијела није испитивала Јеврема око бивше девојке, нити је то занима, пошто је он њу позвао на састанак тек када је завршио везу, а њу је одушевило што је он испао човек према бившој девојци. Због тога јој се још више допао - завршава извор за Стар.

БОНУС ВИДЕО: