Како наводи Јелена Радановић, њу су пре неколико дана испред породичне куће у Вишњичкој бањи физички напали бивши супруг и његова девојка.

Јелена је већ дала изјаву за медије поводом тога што је била у полицијској станици, те открила и да здравствено стање заједничког сина није добро будући да је дете аутистично.

Јелена је завршила у Ургентном центру, а како је Слоба био на путу у Словенији све време је био са њом на вези. По повратку у Србију одмах је наводно ангажовао обезбеђење које ће водити рачуна о његовој супрузи и синовима.

- Слоба је био уплашен и тужан јер је био далеко када се инцидент догодио. Чим је дошао у недељу рекао је Јелени да нигде више не иде сама, чак ни смеће да баци. Не жели да размишља да ли ће на њу опет неко да насрне - рекао је извор за Стар.

Фото: АТА имагес, Марко Ђоковић

 

 

- Од кад сам напустила бившег мужа, стално сам на судовима на којима покушава да избегне плаћање алиментације. Позивана сам у полицију због његових лажних пријава, а у центар за социјални рад и даље идем да одговарам на питања. Трудна сам ишла у све ове институције. Доживела сам много непотребног стреса. Наш син Наум је аутистичан. Једина обавеза коју мој бивши супруг има око наше деце је делом финансијски и највише се односи на Наумово лечење. Пошто су наша деца тужена, ја морам да идем на суд као њихов заступник. То јако дуго траје и ицрпљујуће је - признала је Јелена.

(Стар/Информер)

БОНУС ВИДЕО: