Трансформације у килажи за глумце нису реткост у Холивуду, а код нас се на то чак два пута у каријери одважио и Горан Богдан.

Глумца ове јесени очекује снимање треће сезоне серије "Мочвара", па је успео да се врати на своју идеалну тежину из 2015. године.

Глумац је потпуно променио свој начин живота. Почео је здраво да се храни и избацио је алкохол, а пуно му је у мршављењу помогло путовање у Шпанију.

Горан је тамо провео више од месец дана и све време боравка свуда ишао пешке и дневно прелазио десетине километара. О новој линији сведоче и фотографије које је објавио на друштвеним мрежама.

 

 

Богдан овако само иде спотама Кристијана Бејла, који је већ две деценије је у браку са бившом манекенком српског порекла, Сандром Сиби Блажић. Међутим, он је у центру пажње светске јавности ових дана због драстичног губитка килограма, по чему је и раније био познат.

Горан је пре снимања "Мочваре" исто урадио и за потребе филма "Отац" Срдана Голубовића, о чему је причао за медије.

- Морам да пазим, ипак је то мој глумачки алат. Мислим да вежбам као и сви други. Када успем да повежем неколико тренинга у теретани, свиди ми се тај пријатни умор након вежбања и једва чекам следећи термин. Но, чим прескочим неколико тренинга, лагано се улењим и постане ми напорно да размишљам о теговима. Додуше, доста тога зависи и од улоге за коју се припремам. Због "Оца" сам смршао 18 килограма за нешто више од месец дана, а за улогу инспектора Николе у серијалу "Мочвара 2", који се тренутно приказује у Србији, морао сам се удебљати - испричао је Богдан.

А, да би толико смршао за кратак период, била му је потребна помоћ тренера.

 

 

- Имао сам врхунског тренера, уз којег је све било лакше. Када имам неки циљ, а овде је било јасно да лик мора бити јако мршав, онда сам дисциплинован. Нема шансе да бих попустио и у поноћ се бацио на пршуту. Уосталом, та физичка бол коју сам осетио кроз напорне вежбе и одрицање од хране помогла ми је да схватим психичку бол кроз коју пролази мој лик - рекао је глумац, а пренела је Глорија.

"Мочвара 3" настаје по сценарију Милене Марковић и у режији Олега Новковића, као плод сарадње Телекома Србија и продукције "Фајерфлај". Заплет и даље продуценти држе у тајности, а није познато да ли се инспектор Никола враћа за Београд или га нови случај очекује у неком другом делу Србије.

БОНУС ВИДЕО: