Иако су Слободан Вељковић Цоби и Јелена Николић важили за веома складан пар, и многи су им предвидали венчање, њих двоје ставили су тачку на дугогодишњу везу.

Цобијева бивша није дуго самовала, већ је упловила у романсу с згодним, младим спортистом. Наиме, како се наводи, Јелена је сада у вези са двадесетдеветогодишњим ватерполистом Немањом Вицом, од ког се не одваја.

Она је јуче током дана на свом Инстаграму објавила и његову фотографију. Немања је, иначе, родом из Котора, играо је за српску ватерполо репрезентацију, док је последњи клуб у ком је био ангажован "Раднички" из Крагујевца, за који више не игра.

Фото: Н. Параушић

 

 

Цоби и Јелена су, иначе, од јавности крили да су на вишегодишњу емотивну везу ставили тачку - овим поводом се још увек нису огласили, те не треба да чуди што блогерка још увек није обелоданила нову емотивну везу са неколико година младим ватерполистом.

Подсетимо, Цоби и Јелена се више не прате на друштвеним мрежама, одакле су уклонили све заједничке успомене.

Фото:Инстаграм/_babytuna

 

 

- Већ неко време нису заједно, ваљда је дошло до презасићења. Не знају се тачни разлози, Цоби није неко ко о томе отворено прича, једноставно нема потребу. Разишли су се најнормалније, људски, после толико година... У последње време изгледа није ишло. Знам само да му не пада на памет да о томе прича јавно, за медије, одговара му да све прође овако, ћутке - рекао је Цобијев пријатељ за медије.

Фото: Инстаграм/cobi.v

 

 

Иначе, оно што је занимљиво јесте да скоро свака Цобијева песма песма почиње реценицом: "Цоби, јеси ти радио траку", коју изговара баш Јелена.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: