Милена је спремала властито венчање за Ђурђевдан, свадба је била померена због дана жалости. Међутим само пет дана касније, Качавендин вереник је погинуо у саобраћајној несрећи. Милена је своју бол крила, управо због Ане која је водила битку у ријалитију: 

- Шта да кажем, са одушевљењем сам чекала Ђурђевдан, купила сам венчаницу, ма све је било сређено и онда је све у једном трену отказано. Због Дана жалости, сва весеља су била отказана, па и моја свадба. Чекали смо нови термин, јер је све било пребукирано и заузето. Само пет дана касније, 11. маја, мој вереник је настрадао у саобраћајној несрећи у Бечу. Катастрофа шта ми се десило. Ето то је моја судбина - саопштила је Милена: 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milenakacavenda

 

- У први мах сам била у стању шока. Онда се све ово дешавало око Ане у риајлитију и сви су били некако преусмерени на њу и за моју свадбу ме нико није ни питао. Сви су заборавили да сам ја требала да се удам. Ето тако је то остало у сенци. Каква година иза мене. Од Аниног уласка у "Задругу 6" је лудило па све успут шта ми се десило и шта се дешава. Знам колико је Ана била срећна када је чула да се удајем, сада је могла и она кума да ми буде, али ето када буде чула шта се десило биће јако тужна - рекла је Милена.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: