Да је од љубави до мржње и обрнуто линија танка, али и да стара љубав заборава нема, доказују певачица Сандра Продановић, алијас Сандра Африка, и фудбалер Владимир Волков, који су недавно обновили свој однос.

Њихову бурну и дугу везу пратио је још бурнији раскид када су у јавност процуриле певачицине голе фотографије настале интимног односа с фудбалером, а за које се верује да их је он лично пустио у етар. Након тог скандала уследио је нови када је Сандра сазнала да ју је Волков преварио с њеном колегиницом Маријом Аном Смиљанић, али и с бившом чланицом групе Харикејн, Иваном Бум Николић. За то је, како је сама изјавила, сазнала из медија, и упркос чињеници да је с њим планирала брак и породицу, дефинитивно су се раздвојили пре пар година.

Недавно су, како смо сазнали од извора блиског овом пару, одлучили да својој љубави дају још једну, последњу шансу, јер верују да су једно другом суђени.

- Након раскида с Волковим, Сандра се потпуно повукла. Била је у тешкој депресији и из стана је излазила само кад је морала на наступе или телевизијска гостовања. Мували су је многи, али она није желела ни да покуша с неким другим јер је чврсто веровала да ће јој се он, када се истутњи с другим женама, вратити.

Како нам је још рекао, до помирења је дошло једне ноћи када је Волков био у проводу с другарима, конзумирао је алкохол и песме које је те вечери слушао подсетиле су га на бившу девојку која га је највише од свих волела и све му праштала. 

- Послао јој је поруку и договорили су се да се виде, а све остало је историја. Она као да је само то чекала, а он је схватио да је само с њом био срећан.

Договорили су се, како смо сазнали, да овога пута о својој интими не говоре јавно, да је чувају од знатижељних погледа и коментара, те да у миру живе своју љубав за коју верују да је јача од свих изазова. Владимир је више у Сандрином стану него у свом, живе на Новом Београду, неретко је прати и на наступе, али и излазе у ноћне проводе и посећују престижне ресторане. У једном таквом их је пре неколико дана затекла и наша новинарска екипа, али су обоје замолили да их не сликамо јер не желе да обелодањују свој однос.

Сандра: Кад волим, прелазим преко свега

И док би поједини душебрижници рекли да је Сандра глупа и да превару никада не треба опростити, она има другачији став.
- Умем да опростим превару. Једноставно сам таква, кад некога много волим, онда му и опростим. Неко у тим ситуацијама уме да каже крај и то је то, али ја умем да пређем преко свега. Мада, некоме кад једном опростиш, он види да може, па се то деси још једном, и још једном, и још једном... Крај свему томе буде ко зна кад - изјавила је она недавно, не желећи да одговори на кога је тачно мислила.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".