Естетска хирургија је део естрадне свакодневинице, а полако узима маха и у мушком делу певачке сцене. 

Љуба Перућица је један од ретких мушкараца који се не либи причати  о естетским корекцијама које је радио на себи:  

– Чињеница је да из године у годину све више мушкараца почиње да пази на изглед. Морам да кажем да у свом окружењу знам мушкарце који просто воле да изгледају добро, пазе на свој изглед и мислим да ће се то све више ширити- објаснио је певач.

Певач је искрено рекао шта је све променио на себи. Тио је за сваку похвалу ако узмемо у обзир да већина мушкараца нема храбрости да призна да су радили корекције: 

- Мислим да је праг бола већи код жена, а ја не волим да ме нешто боли (смех) И искрено увек питам, ако ћемо нешто да боцкамо и да радимо, да ли то боли. Најболније што сам радио је ово са подочњацима, али генерално човек све може да истрпи - признао је Љуба не кријући да с времена на време „поправи“ своје подочњаке који не изгледају баш лепо с обзиром на природу посла.

Перућица води рачуна да не претера ни у сређивању фотографија: 

- Ја волим да изгледам лепо и волим да дорађујем своје слике, да изгледају лепше, али не волим да претерам у обрађивању па кад ме виде на наступу да ме не препознају. Свакако се треба трудити да човек наредује али без претеривања. Људи прате наш животни стил, није лепо да имаш 200 килограма и изађеш на телевизију. Људима треба да буде угодно и да слушају и да гледају - рекао је Перућица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: