Певачица Драгица Радосављевић Цакана (65) удаје се у септембру ове године, а сада је открила детаље.

Певачица и њен супруг Небојша Негић намеравају да у септембру склопе црквени брак у манастиру Грачаница надомак Приштине.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако су грађански брак склопили пре равно 25 година, певачица и њен супруг одувек су желели и црквено венчање. После много перипетија, та жеља ће им се сада испунити.

- Седам-осам година се спремамо за тај чин, али нам се једноставно није дало. Догађале су се ствари због којих није било примерено да правимо славље, од смрти блиских особа и рођака до пандемије короне. Нешина и моја жеља је да се венчамо у цркви. Мада није уобичајено да се људи у нашим годинама одлучују на тако нешто, имамо потребу да и на тај начин, духовно, дамо печат свим годинама које смо провели заједно. Нећемо организовати велико весеље, него ћемо окупити породицу и пријатеље на ручку - рекла је Цакана.

С обзиром на то да је певачица рођена у Косовској Митровици, велика јој је жеља да се венча у Грачаници.

Фото: АТА имагес

 

 

- Управо се распитујем шта ми је све потребно од докумената и надам се да ћу успети да остварим ту жељу. Уколико то ипак, из неког разлога, не буде било могуће, венчаћемо се у Београду. Често сам код маме у Лепосавићу заједно са сестрама Даницом и Добрилом. Мама је болешљива па је често обилазимо, а најлепше нам је кад се све састанемо, феноменално се дружимо и уживамо. Негујемо и башту, пуна је божура који изгледају невероватно, већина тек треба да се расцвета. Узела сам неколико да их засадим код мене у дворишту у Сремчици.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: