Марко Арсенијевић Арса (22), популарни тиктокер приведен је због сумње да је извршио насиље над својом девојком, Ником Илчић (22). Како се наводи, Арса је физички напао Нику, такође познату тиктокерку и јутјуберку, са којом је био дуже време у емотивној вези. Он ју је, наводно, одгурнуо, приликом чега је пала на под, а онда јој је, како се сумња, држао руке и ставио своју шаку на уста, како се не би чуло њено запомагање.

Након што су информације доспеле у медије, Ника се кратко огласила рекавши да је све истина.

Марко се међутим није оглашавао на поменуту тему све до сада, када је на свом Инстаграм профилу објавио слику са својом мајком. Он је испод поменуте фотографије оставио дугачак опис у којем се јавно обратио мами и захвалио се за све што га је научила. 

Тиктокер је затим написао да је у једном моменту дотакао дно, а да излаз није видео.

 

 

- Хвала ти сто си ме научила да поштујем и волим сваку жену као и тебе, што си ми била огледало и што си ми од малена усадила осећај о љубави, пажњи и нежности. Хвала што сам одрастао у породици пуној среће и љубави и у којој сам од малена учен правим вредностима. Хвала што си ме учила да је Бог мушкарца направио снажнијим само како би заштитио жену и што сам одрастао уз разговор и разумевање. Али... Заборавила си да ме научиш једној ствари коју ме је живот научио. Да нису сви људи око мене били људи који су ми желели добро, ниси ме научила ни да они који ми држе раширене руке можда буду они који ће ми подметнути ноге, али ја ти ништа то не замерам. Не замерам ти, јер у теби нема грам лоше нарави, нема зла које је у свету присутно, а томе ниси могла да ме научиш... - написао је Марко. 

Тиктокер је затим испричао како је изгледало то када је схватио да је дотакао "дно".

- Једном си ми рекла "Успех је колико високо одскочиш када удариш у дно." Чуо сам јак ударац - то је било дно о којем си ми причала. У моменту сам осетио шта значи бити "доле", шта значи када лежиш и не видиш излаз, када у мени не постоји емоција, када ме издају и повреде најдражи... Али, мама, храбар сам ја и јак, онај твој Марко који ти обећава да ће увек бити оно чему си ме и учила - поштен и праведан, лепо васпитан и са манирима, да штитим слабије и помажем старијима и да ме овај црно-сиви свет у коме се налазимо никада неће прогутати, јер у мом срцу цветају шарени цветови, баш као они које сам ти брао када сам се кући враћао из школе. Ја ћу научити да живим са тим. Главу дижем поносно и стојим на земљи чврсто, јер имам пуно разлога за то, а што ће, мајко, видети и други људи, који су ме можда некада осудили, а нису имали разлог за то! - завршио је Марко. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".