Овим поводом огласила се Ника на свом Инстаграм профилу и навела да је претрпела породично насиље од стране свог ванбрачног партнера.

- Желим да се огласим поводом наслова који су изашли у јавност 9.05.2023. године, те да потврдим да су исти наслови тачни. Наиме, дана 08.05.2023. претрпела сам насиље од стране мог тадашњег ванбрачног партнера. Нагласила бих да то није било први пут да је надамном вршио физичко и психичко насиље. Данас, дана 11.05.2023. године у Основном јавном тужилаштву у Старој Пазови сам дала изјаву у својству оштећене, те желим да замолим медије из поштовања према мени, мојој породици, као и из поштовања према породици окривљеног да се суздрже од даљњег узнемиравања и изношења детаља - објавила она и додала:

- Хтела бих да обавестим пријатеље, пратиоце и све који су покушавали да ступе у контакт са мном, да иако сам потресена и узнемирена, да сам на сигурном и да сам океј. Овим путем желим да се захвалим свима на порукама подршке и да поручим да када будем спремна, планирам да користим своју платформу за подизање свести о психичком и физичком насиљу у породици. До тада се више нећу оглашавати на ову тему - рекла је Ника, па се обратила женама које трпе насиље:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ilcic (@nikailcic)

- Молим вас, никада немојте да заборавите ко сте и колико вредите, те да не трпите никакав вид насиља и да насиље пријавите пре него што постане касно. Хвала јер једном на подршци, све вас волим. Ваша Ника - написала је Инфлуенсерка.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".