Ћерка певачице Гоце Тржан је данас напунила 16. година. Певачица ју је добила из брака са ријалити учесником Иваном Маринковићем. 

- И тако... Прође 16 година као да сам оком трепнула, ово мало биће се одметнуло и помало закрочило у овај наш одрасли свет, пубертет мало попушта (Боже хвала ти, мислила сам да никад неће проћи и да ћу сигурно полудети ако потраје још мало). Толико сам ти тога рекла једина моја ћерко, љубави ти није фалило, загрљаја ти није фалило, држања животних лекција ти је преко главе. А оно чега увек некако фали је заједничко време, да ти чешће кажем да те разумем, да сам поносна на то како се бориш са свим изазовима, да осећам твоје страхове и туге. И могу само да ти кажем биће све у реду. Живот је леп, радуј се. Шта год да се деси, ми те чекамо да те подржимо, охрабримо, обришемо ти сузе и вратимо те у овај грозни одрасли свет. Увек упамти да си заувек моја, иако си своја. Срећан ти рођендан Лено. Волимо те - написала је Гоца.

Фото: АТА имагес

 

Тржан је истакла да је Лена оца тек добила када је Радомир ушао у њихов живот: 

- Па, имала је од четврте године, откако смо Радомир и ја заједно, од тада јесте, и то је то. Просто, и она и ја имамо срећу да је он ушао у наш живот да Лена има очинску фигуру у кући која је здрава и нормална, показује љубав према њеној мајци и велику љубав према њој. Здраво дете долази из здраве породице и срећне породице где су и мајка и отац срећни људи и то не значи нужно да и једно и друго морају бити биолошки родитељи - казала је певачица у једној емисији.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: