Међу најобразованијима је Неда Украден, која може да се похвали са две! Она је завшила Правни факултет, као и студије енглеског језика на Филолошком факултету.

Зорица Брунцлик замало да има две дипломе. Она је завршила Економски факултет у Нишу, а студирала је и права. Те студије, пак, није завршила.

Ћерка Весне Змијанац, Николија Јовановић, једна од певачица које краси високо образовање. Она је у Грчкој завршила студије Међународног бизниса, а тек онда је упловила у музичке воде.

Фото: Н. Фифић

 

- Ја сам Николији рекла да мора прво да заврши факултет, а онда може да се бави чиме год жели - изјавила је својевремено њена мајка Весна.

Дајана Пенезић је због студија медицине напустила естраду. Пре неколико година успела је да заврши Медицински факултет, а данас ради као здравствени радник.

Фото: Д. Миловановић

 

Вики Миљковић такође је факултетски образована. Она је прво у Нишу завршила средњу музички школу, а затим и музичку академију у Приштини.

Марина Тадић да није певачица данас би била наставница физичког васпитања! Она је дипломирала на Факултету за физичку културу.

Фото: АТА имагес

 

Јелена Костов 2014. године постала је професор, и није крила радост тим поводом.

- Срећна сам што сам завршила Музичку академију и што сам сада дипломирани теоретичар уметности. Ако се једног дана уморим од певања, моћи да предајем деци у школи - изјавила је певачица.

Високо образовање из области музике имају још и Александра Радовић, Леонтина Вукомановић, Ивана Јордан...

БОНУС ВИДЕО: