Golman Crvene Zvezde Milan Borjan i njegova supruga Snežana Borjan u emisiji "Balkanskom ulicom" otvoreno su pričali o svom upoznavanju, zajedničkom životu, sinu, svađama, usponima i padovima, ali i o najtežem periodu, kada su im posle Snežaninog porođaja lekari saopštili da ona možda neće preživeti.

Na samom početku, Milan na pitanje autorke i voditeljke emisije, Vesne Dedić, da li se seća kad je upoznao Snežanu, kao iz topa odgovara:

- Sećam se, ispred farbare u Nišu.

Setio se i gde su se najlepše ljubili, što je takođe ispričao u pomenutoj emisiji i to do detalja zbog čega mu je supruga u jednom trenutku rekla: "LJubavi, ne sediš sa drugaricom, u emisiji smo", na šta su se svi prisutni u studiju nasmejali.

Foto: ATA images

 

 

I, dok Snežana kaže da je oduvek bila tiha i povučena Milan kaže da je on bio sušta suprotnost o čemu takođe pričaju u emisiji.

- Sa pet godina sam pobegao od kuće, seo u autobus i otišao kod dede u bolnicu - kaže Borjan.

O tome da je Snežana Borjan posle porođaja prošla kroz veoma težak period, a sa njom i svi članovi porodice prvi put govore u emisiji "Balkanskom ulicom".

- Posle 24 časa su nam saopštili da imam tromb vene kave i da misle da neću preživeti - kaže Snežana.

Foto: ATA images

 

 

Milan se tokom emisije prisetio i onih ne baš tako lepih trenutaka iz svog života kada je zbog rata morao sa porodicom da se odseli iz Knina u kom je rođen. Živeli su kod tetke, njih 13-14 u stanu, a onda su se, kada je imao 13 godina preselili u Kanadu.

- Stigli smo tamo, smestili su nas u hotel kao imigrante normalno, gde je sa jedne strane bilo groblje, a sa druge strane fabrika pečuraka - kaže Milan.

Foto: ATA images

 

Snežana, kao što je poznato nije tipična žena fudbalera, a u emisiji je govorila i koliko joj smeta kada tako govore, a onda je na insistiranje voditeljke ispričala i koje je škole završila i kako se borila za sebe kroz život.

- Otac mi je pomagao da nađem posao i rekao mi je svaki put da su svi rekli da sam prekvalifikovana - kaže Snežana.

(Blic)

BONUS VIDEO: