Чувена некадашња српска снајка, Адријана Лима појавила се у Кану на 76. Флмском фестивалу!

Без ње Филмски фестивал у Кану не може да прође и ево, након два дана отварања, некадашња српска снајка, Адријана Лима појавила се на црвеном тепиху и оставила присутне без даха. Како се да видети на сликама, Адријана је дисциплинована у својој намери да врати некадашњу линију.

Ова славна Бразилка након порођаја (што је и потпуно природно) набацила је који килограм вишка што су јој многи замерили. И сама је више пута напомињала да је свесна својих прелазних периода након порођаја, али и да ради на истим. Осим што напорно вежба у теретани, она се не либи да изађе на улицама Њујорка и тамо покаже своју вољу за успехом.

Фото:Профимедиа

 

У Кану Адријана се прошетала у необичној креацији - на себи је понела дугачку црну хаљину од плиша са отвореним деколтеом која је многима заличила на "Мортишину" из култне породице "Адамс". Оно што је привукло највише пажње јесте жути плашт који је почињао машном иза леђа и падао све до пода. С једне стране прекривао Адријанино десно раме, док је свеукупна црно-жута комбинација савршено пристајала једној од најлепших жена света. Што се тиче фризуре, косу је зализала у пунђу која се настављала у реп, имала је неутралну шминку, дијамантске минђуше и врло упадљиве светлуцаве наруквице.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".