Фолк звезда одлучила је да својим бројним хитовима придружи и оне које је за живота извео његов млађи брат, па ће тако публика моћи да чује песме попут „Еј ноћи сестро моја“, „Плачите очи моје“, „ Да ти гужвам постељу“, „Ја те волим, он те има“...

- Дуго после трагедије нисам могао да запевам Ипчетове песме. Ипак, у једном тренутку смогао сам снаге јер сам схватио да он кроз то живи и даље и живеће вечно. Зато ће његове песме бити неизоставне на концерту 10. јуна на Ташмајдану – рекао је Јашар, за чији спектакл влада огромно интересовање па је сектор партер ИИ већ распродат а остало је још мало места и у ВИП секторима. 

Остало је још мало времена за набавку карата по промотивним ценама јер се претпродаја завршава 19.5. а публика је иначе већ одлучила да ће легендарни певач концерт отпочети песмом „Једној жени за сећање“.

Фото: Ивана Стевановић

 

 

После тога уследиће и сви остали хитови попут „Свако своме мора да се враћа“, „Исплачи се, биће ти лакше“, „Мој багреме бели“, „Кад свећа догори“, „Још те волим“, „Цео град је плакао за нама“, „Откуд тебе да се сетим“, „Ти припадаш само мени“, „Венчајте ме са њеном лепотом“ и многе друге песме које су обележиле историју домаће музике.

Улазнице за концерт доступне су путем сајта ефинитy.рс, апликације еФинитy, у ТЦ Рајићева (И спрат) и на благајни Штарк Арене.