Никола је био веома везан за свог оца који је прерано изгубио битку са болешћу. Славица и Маринко су своје синове учили да је породица истинска вредност која нема замену нити цену. Када их је напустио, сваки дан за породицу Роквић изузетно је тежак, остале су само успомене за утеху. 

Фото: А. Станковић

 

Никола је на Инстаграму поделио једну од таквих успомена која не само да је забележила његово детињство и породичну идилу, већ и лепоту његове мајке Славице. 

- Детињство…Безбрижно време… Када бих морао да га опишем у две речи, рекао бих сунчан дан! Сунчан дан у детињству је значио радосно буђење, поготово за време летњег распуста, љубав родитељског дома, спремљен омиљени доручак и у трку облачење и одлазак на целодневно играње са братом и другарима испред зграде! Играње би нам прекидао позив мајке са прозора да је ручак готов као и вечера предвече… Фудбал, 10,9 , викторије, јањине, труле кобиле, жмурке, тапке, поклапке, мењажа, прављење скровишта, кликери, лук и стрела, опасне праћке, нунчаке, ролери, баксет два на два, пут око света, Амера, кинеска Сега, права Сега, скакање у велике рупе на пешчари, опасно улажење у напуштене танкере на Сави, боравак у напуштеним аутомобилима… Турнири у свим спортовима… Постери, дресови, нове патике… Стартер јакне… Хокејашки дресови… Бауер… Војници, лего, макете…Био једном један СУНЧАН ДАН! - написо је певач.

Ова фотографија изазвала је низ позитивних коментара на рачун лепоте његове мајке. 

БОНУС ВИДЕО: