Радови „ЕПС Дистрибуције” Београд проузроковаће прекид у снабдевању електричном енергијом више објеката београдског водоводног система у петак 19. маја на територији општина Вождовац и Раковица због чега ће поједини делови ових општина бити без воде, саопштено је из Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација”.

Због поменутих радова на општини Вождовац, потрошачи у насељима Бели поток и Дуго поље остаће без воде од 9 до 17 сати, док ће у општини Раковица од 9 до 16 часова без воде бити потрошачи у улицама Едварда Грига, Јелезовачкој, Подавалској и Милене Павловић Барили у насељу Ресник.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне. Из „Водовода” апелује на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. За додатне информације потрошачи могу да се обрате Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800-11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на web-адреси www.бвк.рс.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".